Изложба „Цртежите од етнолошката документација на НУ Завод и Музеј, Штип“

По повод 18-ти Мај, Меѓународниот ден на музеите, Во просториите беше отворена изложбата „Цртежите од етнолошката документација на НУ Завод и Музеј, Штип“.