Љубинка Механџиска

Љубинка Механџиска од село Русиново, Беровско, работи од 2001 година и изработува плетени производи и производи ткаени на разбој од природни материјали волна и памук. Љубинка изработува производи како шалови, пелерини, капи, крпи, черги, фигури од филц, чорапи и др.

Контакт
077/577-812