Венко Синадинов

Венко Синадинов од Виница рачно изработува дрвени сувенири, вртливи дрвени даски, садови за домаќинство и ресторанти (држачи за оцет, зејтин, сол и бибер), сите видови на рекламен материјал (часовници, држачи за визит картички, држачи за пенкала и др.) и ова го работи повеќе од 8 години.

Контакт
071/215-305
venkosinadinov@hotmail.com